IN MEMORIAM  LOUWE JAGER

22-11-1957  /  17-08-2022

Al heel mijn leven bent U trouw Heer, al heel mijn leven bent U goed. Zolang U adem aan mij geeft Heer. Zing ik steeds van de goedheid van God.

Vandaag kregen we het bericht dat, toch nog erg plotseling, ons lid Louwe Jager is overleden.

Al op zeer jonge leeftijd (op 18-06-1971) is hij lid geworden van Blijde Geluiden en zo mochten we op 19 juni 2021 samen herdenken dat hij 50 jaar lid van onze vereniging was.

Louwe is altijd een erg toegewijd lid van de vereniging geweest. In de eerste jaren als organist, en toen zijn vader in 1988 noodgedwongen moest stoppen heeft hij de groep geleid als dirigent. Samen met de groep heeft hij vele malen het evangelie door middel van zang en muziek uit mogen dragen. Dit tijdens diensten in kerken, ziekenhuizen, gevangenissen, openluchtsamenkomsten, maar ook tijdens buitenlandse reizen die de groep mocht maken naar Zweden, RoemeniŽ en BelgiŽ.

Toen hij door ziekte, een aantal jaren geleden, met dit stukje werk moest stoppen heeft hem dit veel moeite gekost. Hij wilde en kon dit werk niet loslaten.

Op ťťn van de laatste repetities voor de vakantie gaf hij aan dat het bezoeken van de repetities steeds meer moeite gingen kosten, en hij niet verwachtte dat hij binnenkort weer mee zou kunnen zingen tijdens medewerkingen in kerkdiensten, maar wel graag af en toe de repetitie wilde bezoeken.

Wij zullen hem als lid van de vereniging erg gaan missen en wensen Gerda, HenriŽtte, Brenda, Wouter, Pim en Mirthe veel sterkte en Gods zegen en troost toe bij dit verlies.

 

Namens Blijde Geluiden:

Hans Straat